Δ.Σ. Συλλόγου

2016-02-18 23:04

Σήμερα 18/02/2016 στην αίθουσα της Φιλαρμονικής του Συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο από τα μέλη του Δ.Σ. με 6 θέματα εντός ημερησίας διατάξεως.

1. Πορεία Φιλαρμονικής. Έγινε αναφορά κυρίως στα 21 καινούργια παιδιά μας που από ηλικίες 10 ετών έως 14 ετών έχουν ξεκινήσει κάτω από τις μουσικές οδηγίες του Δασκάλου μας κ.Αθανάσιο Πασχάλη να παίζουν τα πρώτα τους τραγούδια, τα 15 από αυτά θα είναι παρόν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Το μόνο ευχάριστο πρόβλημα που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε το επόμενο διάστημα θα είναι οι στολές που πρέπει να καλύψουμε. 

2. Εκτέλεση υπηρεσιών ως το καλοκαίρι. Έγινε αναφορά στις επόμενες υπηρεσίες που είναι η παρέλαση της 25ης Μαρτίου, η περιφορά επιταφίου της Μ. Παρασκευής, η περιφορά της αναστάσιμης εικόνας ανήμερα του Πάσχα, και την περιφορά εικόνας του Πολιούχου Δοξάτου Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου.

3. Πρόσκληση του Συλλόγου μας στην Κύπρο. Έγινε ενημέρωση του Δ.Σ. για την πρόσκληση που έχουμε λάβει από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και την παρουσία μας εκεί σε συνέδριο Φιλαρμονικών του 19ου αιώνα. 

4. Χρηματοδότηση Συλλόγου. Το Δ.Σ. συζήτησε τους τρόπους που θα μπορέσουν να βρουν για να χρηματοδοτηθεί ο Σύλλογός μας. ΄

5. Καθορισμός Νόμιμου Εκπροσώπου του Συλλόγου μας. Ορίστηκε ο Πρόεδρός μας για διάφορες διαδικαστικές πράξεις. 

6. Πρόγραμμα Voucher. Ενημερώθηκε το σώμα ότι θα κάνουμε αίτηση για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα άτομο με πρόγραμμα εργασίας 5 μηνών. 

Δεν προέκυψε άλλο θέμα και η συνεδρίαση έληξε σε υπέροχο κλίμα. 

Για το Δ.Σ. 

 

Ηλίας Μουλιστάνος

Πρόεδρος Συλλόγου. 

Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Δοξάτου - Οι Φίλιπποι

Επαφή

Φιλαρμονική Δοξάτου Εργατικές Κατοικίες πλησίον ξεροχειμμάρου,
Πρώην Αίθουσα Αγροφυλακής.
ΤΚ 66300 Δοξάτο Δράμας
6945080645 (AντιΠροέδρου) filarmonikidoxatoy@gmail.com