Δραστηριότητες του Συλλόγου μας την εορταστική περίοδο.

2015-12-09 12:48

Οι γιορτές φθάσανε και ο Σύλλογός μας με το τμήμα Φιλαρμονικής θα δώσει το δικό του παρόν. Θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Δ.Δ. Δοξάτου όπως αναγράφονται παρακάτω:

1.    Την Κυριακή 13/12/2015 στις 19:30 θα παιανίσει εορταστικές μελωδίες στο πεζόδρομο Δοξάτου και στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που στολίστηκε στην πλατεία μας.

2.    Την Κυριακή 20/12/2015 στις 12:00 θα συμμετέχει με 10 μέλη – μουσικούς της στο τμήμα της μπαντίνας, στην κοινή εκδήλωση των Φιλαρμονικών Δήμου Κομοτηνής και Δήμου Δοξάτου στην πόλη της Κομοτηνής.

3.    Την Πέμπτη 24/12/2015 στις 11:00 θα επισκεφτεί το Δημοτικό Κατάστημα του Δοξάτου όπου θα παίξει κάλαντα στο Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας μας κ.Αλεξίου Νίκο αλλά και στους Δημοτικούς και Τοπικούς Συλλόγους του Δοξάτου. Στην συνέχεια θα επισκεφτεί για τον ίδιο σκοπό τα ΚΑΠΗ Δοξάτου και το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου και στην συνέχεια θα περπατήσει στους δρόμους της Κωμόπολής μας για να παίξει κάλαντα για τους κατοίκους του Δοξάτου. Το βράδυ στις 19:00 θα περπατήσει στον πεζόδρομο του Δοξάτου για να πει τα κάλαντα σε όλους τους καταστηματάρχες του Δοξάτου.

4.    Το πρωί της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς θα επισκεφτεί το Δημοτικό Κατάστημα του Δοξάτου όπου θα παίξει Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας μας κ.Αλεξίου Νίκο αλλά και στους Δημοτικούς και Τοπικούς Συλλόγους του Δοξάτου. Στην συνέχεια θα επισκεφτεί για τον ίδιο σκοπό τα ΚΑΠΗ Δοξάτου και το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου και στην συνέχεια θα περπατήσει στους δρόμους της Κωμόπολής μας για να παίξει κάλαντα για τους κατοίκους του Δοξάτου.

5.    Το βραδάκι τις ίδιας ημέρας, στις 18:00 σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Δοξάτου θα «φέρουν» τον Άγιο Βασίλη μπροστά στο Δημοτικό Κατάστημα Δοξάτου, στο χώρο του κήπου. Στην συνέχεια θα περπατήσει στον πεζόδρομο του Δοξάτου για να πει τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα σε όλους τους καταστηματάρχες του Δοξάτου.

Παρακαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις δράσεις τους Συλλόγου μας αλλά και τους μικρούς μουσικούς του Συλλόγου μας που θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση με τον Σύλλογο μας, σε εορταστικές εκδηλώσεις.

Για το Δ.Σ. 

Μουλιστάνος Ηλίας

Πρόεδρος Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Δοξάτου - "Οι Φίλιπποι".

Επαφή

Φιλαρμονική Δοξάτου Εργατικές Κατοικίες πλησίον ξεροχειμμάρου,
Πρώην Αίθουσα Αγροφυλακής.
ΤΚ 66300 Δοξάτο Δράμας
6945080645 (AντιΠροέδρου) filarmonikidoxatoy@gmail.com