Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2016 (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

2016-03-25 18:38

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δώσαμε το παρόν στις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου. Φέτος για την παρέλαση μας ετοιμάστηκαν περίπου 27 άτομα εκ των οποίων τα 12 εντελώς καινούργια!!!. 

Για 2 μήνες περίπου 2 και 3 φορές την εβδομάδα η αίθουσα της μουσικής ήταν ανοιχτή για να γίνονται μαθήματα και πρόβες για να είναι όσο πιο έτοιμα γίνεται τα νεαρά παιδιά. 

Οι καιρικές συνθήκες όμως δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Δοξάτου. Η απογοήτευση στα νεαρά μας παιδιά που κάνανε το προηγούμενο διάστημα πρόβες για τούτη τη μέρα ήταν έκδηλη στα μάτια τους. Η επιθυμία τους να παίξουν μεγάλη αλλά και η βροχή ασταμάτητη.!!!

Παρόλο βέβαια που η παρέλαση δεν έγινε, ο Εθνικός Ύμνος επιβάλλονταν να παιχτεί.

Ως Δ.Σ. να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Δάσκαλό μας κ.Πασχάλη Αθανάσιο (Αρχιμουσικό του Δήμου Δοξάτου) για τις μέγιστες προσπάθειες που έκανε για να φέρει σε αυτό το επίπεδο τους νέους μαθητές μας που σήμερα κάνανε την εμφάνισή τους για πρώτη φορά. Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους βετεράνους μουσικούς του Συλλόγου μας γιατί δώσανε για άλλη μία φορά το παρόν και κυρίως τον κ.Μόσχου Κωνσταντίνο που εκτέλεσε και χρέη δασκάλου εθελοντικά. 

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ"

Βίντεο

Χρόνια Πολλά και του χρόνου με υγεία.

Επαφή

Φιλαρμονική Δοξάτου Εργατικές Κατοικίες πλησίον ξεροχειμμάρου,
Πρώην Αίθουσα Αγροφυλακής.
ΤΚ 66300 Δοξάτο Δράμας
6945080645 (AντιΠροέδρου) filarmonikidoxatoy@gmail.com