Πρόγραμμα Ομιλιών Συνεδρίου Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

2016-04-04 16:08

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα ομιλιών του Συνεδρίου Μουσικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με θέμα «Φιλαρμονικές Ορχήστρες στην Ελλάδα και την Κύπρο. Πραγματικότητα και Προοπτικές».

Στο συγκεκριμένο συνέδριο θα εκπροσωπήσει τον Σύλλογό μας ο Πρόεδρός μας κ.Μουλιστάνος Ηλίας και ο Αρχιμουσικός του Συλλόγου αλλά και του Δήμου Δοξάτου κ.Πασχάλης Αθανάσιος.

Το Συνέδριο ξεκινά τις εργασίες του την Παρασκευή 6/5/2016 το μεσημέρι και ολοκληρώνεται την Κυριακή 08/05/2016 το βράδυ. Θα περιλαμβάνει πολλές εισηγήσεις από εκπροσώπους φιλαρμονικών της Ελλάδας και Κύπρου και θα υπάρχουν και συναυλίες από μουσικά σχήματα.

Οι εισηγήσεις των εκπροσώπων του Συλλόγου μας είναι την Κυριακή το πρωί.

Ο Πρόεδρός μας θα αναφερθεί κυρίως στην ιστορία του Συλλόγου από την ίδρυσή του το 1874 ως και τα νεότερα χρόνια.

Ο Αρχιμουσικός μας θα αναφερθεί στην νεότερη ιστορία της Φιλαρμονικής του Δοξάτου αλλά και όλων των Δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου, και κλείνοντας θα αναφερθεί στις μελλοντικές δράσεις της Φιλαρμονικής του Δήμου.

Το συγκεκριμένο συνέδριο είναι το πρώτο που μετέχει ο Σύλλογός μας και θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει την μεγάλη ιστορία του. Επίσης θα είναι η πρώτη φορά που θα υπάρξει τόσο μεγάλη προβολή της δουλειάς που γίνεται στην φιλαρμονική του Δήμου Δοξάτου. Ο Σύλλογός μας προσφέρει στους συνέδρους λάβαρο του Συλλόγου μας αλλά και εικονογραφημένο ιστορικό λεύκωμα που ετοιμάσαμε με πολύ προσπάθεια.

Με το πέρας του συνεδρίου θα είναι μία χρυσή ευκαιρία για την Φιλαρμονική του Συλλόγου αλλά και όλου του Δήμου Δοξάτου να ξεκινήσει νέες συνεργασίες με Ελληνικές Φιλαρμονικές. Και βέβαια μελλοντικά να προσδοκά την υλοποίηση κάποιου Ευρωπαϊκού διακρατικού προγράμματος μεταξύ του Συλλόγου μας και αντίστοιχου της Κύπρου.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν ως σήμερα για να ετοιμαστούμε και να μπορέσουμε να δώσουμε το παρόν στην συγκεκριμένη συνάντηση.

Εδώ μπορείτε να δείτο ολοκληρωμένο το πρόγραμμα των ομιλιών. 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Μουλιστάνος Ηλίας

Πρόεδρος Συλλόγου

Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Δοξάτου «Οι Φίλιπποι».

Επαφή

Φιλαρμονική Δοξάτου Εργατικές Κατοικίες πλησίον ξεροχειμμάρου,
Πρώην Αίθουσα Αγροφυλακής.
ΤΚ 66300 Δοξάτο Δράμας
6945080645 (AντιΠροέδρου) filarmonikidoxatoy@gmail.com