Συνέδριο ιστορικών Φιλαρμονικών στην Κύπρο

2016-05-04 00:13

Μετά τις γιορτές, του Πάσχα, της Πανήγυρης του Ι.Ν Αγίου Αθανασίου Δοξάτου και τις επιτυχημένες παρουσίες του Συλλόγου μας σε όλες τις καθιερωμένες υπηρεσίες φιλαρμονικής (Επιτάφιο Μεγάλης Παρασκευής, Περιφορά Αναστάσιμης Εικόνας και του Μέγα εσπερινού για τα λείψανα του Αγίου Αθανασίου), που δίνουμε το παρόν κάθε χρόνο, γυρίζουμε σελίδα.

Οι μέρες φτάσανε για το Ιστορικό Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα: «Φιλαρμονικές Ορχήστρες στην Ελλάδα και την Κύπρο. Πραγματικότητα και Προοπτικές», που διεξάγεται στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λευκωσία, στις 6, 7 & 8 Μαΐου 2016.   

Το παρόν θα δώσει ο Πρόεδρός μας κ.Μουλιστάνος Ηλίας όπου θα παρουσιάσει το Σύλλογό μας την Κυριακή στις 15:30. Η αναφορά του στην ιστορία του Συλλόγου μας θα συνοδευτεί από ένα δώρο. Σε τσάντα του Δήμου Δοξάτου προς όλους τους συνέδρους έχουμε τοποθετήσει εντός το ιστορικό λεύκωμα του Συλλόγου μας που ολοκληρώσαμε πριν λίγες μέρες. Έτσι κατά την ομιλία του Προέδρου μας οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να ακούν αλλά και να βλέπουν την πλούσια ιστορία της φιλαρμονικής μας. 

Να ευχαριστήσουμε την οργανωτική επιτροπή για την πρόσκληση αλλά και τις διευκολύνσεις που μας έκανε.

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ «ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ»

Επαφή

Φιλαρμονική Δοξάτου Εργατικές Κατοικίες πλησίον ξεροχειμμάρου,
Πρώην Αίθουσα Αγροφυλακής.
ΤΚ 66300 Δοξάτο Δράμας
6945080645 (AντιΠροέδρου) filarmonikidoxatoy@gmail.com